Call of Duty: Cold War Season 2 çıkış zamanı belirlendi

Call of Duty’nin diğer bir sezonu yolda ve fotoğrafı Call of Duty: Black Ops – Cold War Season 2 çıkış tarihi 25 Şubat olarak belirlendiğinde, esasında biraz erken oynayacaksınız – peki, hangi saat diliminde olduğunuza bağlı şekilde. Call of Duty: Black Ops – Cold War Season 2’nin çıkış zamanı 24 Şubat akşamı Amerika’nın büyük bir bölümü için geliyor.Daha spesifik olarak, Activision’ın fotoğrafı bir blogda da onayladığı gibi, 2. Sezon, 24 Şubat’ta 21:00 PST ile 23:00 PST arasında başlayacak. Diğer saat dilimlerinde, 25 Şubat 00:00 EST / 05:00 GMT ile 02:00 EST / 07:00 GMT arasında olacaktır. Warzone yaması o saatte yayınlanacak. Soğuk Savaş yaması 23 Şubat’ta aynı zaman diliminde yayınlanacak.

Belki de bu sezon en büyük eklenti, Zombies formülüne çok daha çok büyük bir yaklaşım olan Soğuk Savaş’ın yeni Salgın modu. Salgın, Sezon 2’nin ilk haftası için bedava dağıttığı oynanacak, bu sebeple, arkadaşlarınızla Soğuk Savaş için size katılmaları konusunda ikna etmeye çalışıyorsanız, bu sizin şansınız.Sezon 2 yol haritasında da çok daha fazlası var.